Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Απαράδεκτη μεθόδευση: Με τις ψήφους των απογόνων των συνεργατών των ναζί η Ρένα Δούρου ετοιμάζεται να γιορτάσει μια «επέτειο απελευθέρωσης» της Αθήνας… «αποκαθαρμένη» από ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΕΠΟΝ και ΚΚΕ!!!


Μια «επέτειο απελευθέρωσης» της Αθήνας, αποφορτισμένη από την προσφορά του ΕΑΜ, του ΕΛΑΣ, της ΕΠΟΝ και του ΚΚΕ, ετοιμάζεται να πλασάρει η Περιφέρεια Αττικής, με δράσεις στις οποίες κατέληξε απόψε στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Με φανερή την προσπάθεια της ιστορικής παραχάραξης, της εξασφάλισης κλίματος «εθνικής ενότητας» και προκαλώντας τις αντιδράσεις των συμβούλων του ΚΚΕ, η περιφερειακή αρχή της Ρένας Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) πρότεινε και αποφάσισε να εορταστεί ποικιλοτρόπως η επέτειος της απελευθέρωσης της Αθήνας, αποκρύπτοντας όμως οτιδήποτε έχει σχέση με το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ, την ΕΠΟΝ και το ΚΚΕ.

Μια κίνηση που βεβαίως ήταν αρκετή για να υπερψηφιστεί αυτή η πρόταση και από τους χρυσαυγίτες περιφερειακούς συμβούλους!

Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και εκλεγμένος στην Περιφέρεια, στηλίτευσε αυτή την απαράδεκτη προσπάθεια, ενώ αναφέρθηκε και στις μεθοδεύσεις κράτους και ΕΕ για εξίσωση του φασισμού με τον κομμουνισμό. Τόνισε ότι η απελευθέρωση της Αθήνας και ολόκληρης της Ελλάδας είναι άρρηκτα δεμένη με τη δράση του ΚΚΕ, του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ και όποιος προσπαθεί να το κρύψει, παραποιεί την Ιστορία. «Αυτό δεν είναι προσφορά στις νέες γενιές. Είναι αποκοίμιση και αποχαύνωση και γι' αυτό στηρίζεται και από τους απόγονους των συνεργατών των ναζί», σημείωσε ανάμεσα σε άλλα το στέλεχος του Κόμματος.

7 σχόλια:

ΚΑΛΗ ΓΚΕΛΜΠΕΣΗ είπε...

..."Μαύρα" μαντάτα.
"Κατάμαυρα"...
Βγαλμένα κατευθείαν απ' την 21η Απρίλη...

Ανώνυμος είπε...

Ξέρουν οι αστοί ποιους πρέπει να φοβούνται. Και τα τσιράκια τους -στην προκειμένη περίπτωση η περιφερειακή αρχή της Αττικής και η Χρυσή αυγή ξέρουν πώς να τους υπηρετούν.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, ένα χρόνο και κάτι που η κα Δούρου είναι στην καρέκλα της περιφερειάρχισσας Αττικής έχει κάνει κάποιο έργο; ΄Η απλώς ζηλεύει τη δόξα της Κωνσταντοπούλου ως προς το χάιδεμά της στους χρυσαυγίτες;

Ανώνυμος είπε...

Ξέρουν τα αφεντικά της Δούρου και της κάθε Δουρου ποιον πρέπει να φοβούνται και να προσπαθούν να τον βάλουν στη γωνία. Και πώς να το κάνουμε; Αυτός που φοβούνται δεν είναι οι χρυσαυγίτες. Τουναντίον. Κι η κα Δούρου δε θα δυσαρεστήσει τα αφεντικά της.

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Προσαρμόζονται οι "νεο-αριστεροί" με ταχύτητα φωτός (ή σκότους άραγε;)...

Unknown είπε...

δεν την ενδιαφέρει την κύρια Δούρου να παράξει έργο ; την ενδιαφέρει η αντιΚΚΕ πολιτική το πως μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στο ταξικό κίνημα. και με αυτόν τον δρόμο θα πορευτούν . κούνια που τους κούναγε τα τσιράκια του συστήματος .;<

Cryonic Angel είπε...

...ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η Χ.Α. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΔΑ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΓΙΑΝΝΗΣ