Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

«Ξέρει» ο Γλέζος: «Ψήφο είτε στο ΚΚΕ, είτε στη Λαϊκή Ενότητα… για την εξουσία στο λαό»!!!


Όχι, δεν «το ’χασε» ο Μανώλης Γλέζος, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας και καλεί τους αριστερούς να ψηφίσουν ΚΚΕ. Θολώνει τα νερά, «στρέφοντάς» τα στον μύλο του συστήματος που όλα (και τον ίδιο τον Γλέζο) τ’ αλέθει , φτάνει  να ευνοούν την εξουσία του και να τη «βγάζει καθαρή» κάθε φορά που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

ΚΚΕ και Λαφαζάνης το ίδιο είμαστε, ψηφίστε όποιον να ’ναι, για τα συμφέροντα του λαού παλεύουμε και οι δυο, τον λαό στην εξουσία θέλουμε κι οι δυο, λέει ο Γλέζος. Και το «αναλύει» κιόλας.

Ποια η διαφορά σας από την ΛΑΕ του Λαφαζάνη;, μάλλιασαν τις τελευταίες μέρες οι γλώσσες των συστημικών «παπαγαλακίων» να «ρωτάνε» τους εκπροσώπους του ΚΚΕ στα τηλεοπτικά παράθυρα (μέχρι και στο χτεσινό «ντιμπέιτ» η δημοσιογράφος του ΣΚΑЇ επανέλαβε με κουτοπόνηρο ύφος την ίδια «ερώτηση»!).. Και  -ω... τι δύσκολο αλήθεια!-  …δεν καταλαβαίνουν την μονότονη απάντηση των κομμουνιστών: Η διαφορά της μέρας με τη νύχτα!

Η Λαϊκή Ενότητα  είναι ένα ακόμα «σωσίβιο» του συστήματος.  Οικειοποιείται τα αντιμνημονιακά συνθήματα και τις κάλπικες προεκλογικές ελπίδες του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Προσπαθεί να θολώσει τα νερά γύρω από τον πυρήνα της πολιτικής της πρότασης και του ότι υπηρετεί συμφέροντα ξένα προς αυτά του λαού. Ούτε κουβέντα για το ποιος θα έχει στα χέρια του τα μέσα παραγωγής, την πραγματική δηλαδή εξουσία.

Ο εχθρός του συστήματος και σε αυτές τις εκλογές και πάντα είναι το ΚΚΕ. Αυτό φοβούνται και γι’ αυτό κάνουν τα πάντα για να αποκρύπτουν, να διαστρεβλώνουν, να συκοφαντούν τις θέσεις του, αποπροσανατολίζοντας  τον λαό για να μη δει το ένα και μοναδικό συμφέρον του, που δεν είναι άλλο από την συστράτευση με τους κομμουνιστές στο δρόμο της ανατροπής και το ρίξιμο του ψηφοδελτίου με τα τρία γράμματα και το σφυροδρέπανο στην κάλπη: ΚΚΕ!

Για τον Μανώλη Γλέζο θα λέγαμε «κρίμα», μα το έχουμε ήδη πει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Από ένα σημείο (της κατρακύλας) και μετά ακόμα και οι λέξεις χάνουν το νόημά τους.

Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη 2015.


4 σχόλια:

faros είπε...

Ακριβώς επειδή "δεν τα έχασε" αγαπητέ Οικοδόμε, αν δεις (έτσι λέω εγώ) πιο καλά την δήλωσή του ... η οποία όπως λες και εσύ μιλάει για την λαϊκή εξουσία - για την οποία μιλάει ΜΟΝΟ το ΚΚΕ - στην ουσία καλεί τον κόσμο, να ψηφίσει μονοκούκι ΚΚΕ !

ΚΑΛΗ ΓΚΕΛΜΠΕΣΗ είπε...

Φάρε, κατά την άποφή μου τα παπαγαλάκια τής τηλεόρασης παπαγαλίζει ο Γλέζοςς...
Έτσι δικαιολογεί τη λαφαζανιά τού Λαφαζάνη ότι τάχα τον κατατρέχει ο Κουτσούμπας και το ΚΚΕ, επειδή δήθεν συμπίμπουμε πολιτικά και κινδυνεύουμε να χάσουμε από τη Λα.Εν ψήφους, κάτι που είναι πέρα για πέρα άκυρο.
Μέχρι προβοκάτσια σε βάρος τού ΚΚΕ θα μπορούσαν να θεωρηθούν οι δηλώσεις Γλέζου. Και γιατί όχι;;;

Antonxxx είπε...

65 χρονια προβοκατορας της σοσιαλδημοκρατιας ο Γλεζος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γλέζος. Ας μου επιτραπεί εδώ να πω "το ίδιο προβοκάτορας και εχθρός του ΚΚΕ όσο κι ο έτερος Καππαδόκης, ο Στάθης".
Κι οι δυο είδαν το φως το αληθινό τώρα. Κακός ο Σύριζα νο 1 αλλά καλός ο σύριζα νο 2. Δε θα έχουν κανένα πρόβλημα να βγουν σε λιγο καιρό να κατηγορούν και τον Σύριζα νο 2 προς χάριν ενός σύριζα νο 3. Ειλικρινά το πιστεύω ότι θα το δω αυτό και σύντομα.
Ο Γλέζος. Που καλούσε τους αντιστασιακούς που ψήφιζαν ΚΚΕ να ψηφίσουν το "΄Οχι" του Τσίπρα. Τόσο "καθαρός". Που έβγαινε και έλεγε πρώτα ότι ο σύριζα βαφτίζει το κρέας ψάρι, για να βγει μετά από λίγες μέρες να μας κατηγορήσει ότι τον λέμε αντιτσιπρικο και να καταπιούμε τη γλώσσα μας για τιμωρία. ΄Οσοι δηλαδή τον είπαν.
Ο Μητρόπουλος λοιπόν -ούπς!!! συγνώμη ο Γλέζος ήθελα να πω, καλά, πώς μου ήρθε αυτό το όνομα;- καλεί ξανά τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ να ψηφίσουν ΛΑΕ γιατί δεν έχουμε λέει καμιά διαφορά.
Κύριε Γλέζο χορτάσαμε από κάτι πολιτικάντζες σαν εσάς, σαν τον Στάθη και σαν τον Μητρόπουλο. Οι διαφορές του ΚΚΕ με τη λαε είναι σαν το κρέας με το ψάρι. Ριζικές και αξεπέραστες.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ ΚΙ ΑΝ ΕΣΥ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΔΕ ΒΓΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΘΑ ΛΥΠΗΘΩ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ.
Μα το Λαφαζάνη σας λέω!!!!!

Σοφία