Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Απάντησε στους φασίστες με τον μόνο τρόπο που καταλαβαίνουν (video)




Διάσημος ποδοσφαιριστής της Μίλαν απάντησε στα φασιστοειδή της εξέδρας, που τον προκαλούσαν ρατσιστικά βγάζοντας απ’ το στόμα τους διάφορους «ήχους», με τον μόνο τρόπο που καταλαβαίνουν. Όταν εξαντλήθηκαν  τα όρια της υπομονής του, σταμάτησε το παιχνίδι, έπιασε την μπάλα με τα χέρια και την κλώτσησε με όλη του τη δύναμη στα μούτρα τους!
Στη συνέχεια έβγαλε τη φανέλα του και αποχώρησε από το γήπεδο, ενώ τον χειροκροτούσε η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών, συνοδευόμενος από τους συμπαίκτες του.

Από το gazzetta.gr:

Το φιλικό της Μίλαν με την Προ Πάτρια διακόπηκε στο πρώτο ημίχρονο και δε συνεχίστηκε ποτέ λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς προς τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ.

Σε κάποια φάση του πρώτου ημιχρόνου ο άσος των Ροσονέρι κέρδισε την μπάλα και από τις εξέδρες οι οπαδοί της Προ Πάτρια, που αγωνίζεται στις μικρότερες κατηγορίες, έκαναν ρατσιστικούς ήχους προς τον Μπόατενγκ. Αυτός αντέδρασε με το να πάρει την μπάλα και να την κλωτσήσει προς την πλευρά των οπαδών γεμάτος νεύρα και ζήτησε να φύγει από το γήπεδο. Τελικά έφυγε σύσσωμη η Μίλαν μετά από απόφαση του αρχηγού της, Μάσιμο Αμπροζίνι.

Νωρίτερα, είχαν ακουστεί διάφοροι ήχοι σε κάποιες φάσεις και για τους Νιανγκ, Εμάνουελσον και Μουντάρι...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

BRAVO stin andidrasi ton POLON filathlon/opadon
-kapios apo makria-

Ανώνυμος είπε...

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/357555-epithesi-xrysis-aygis-stin-original-korinthoy