Σελίδες

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

«Πυροβολούν το παρελθόν για να σκοτώσουν το μέλλον» (Για τις αντικομμουνιστικές ανιστόρητες φιέστες στο Ταλίν της Εσθονίας που ξεκινούν σήμερα - VIDEO)


«Πυροβολούν το παρελθόν για να σκοτώσουν το μέλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο
 Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του ΚΚΕ, σχολιάζοντας τις αντικομμουνιστικές ανιστόρητες φιέστες στο Ταλίν της Εσθονίας που ξεκινούν σήμερα.
Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης 23 Αυγούστου, στην ΕΡΤ-1 υπογράμμισε την ενορχηστρωμένη προσπάθεια της ΕΕ για να ταυτιστεί ο φασισμός με το σοσιαλισμό - κομμουνισμό τονίζοντας ότι πέρα από το γεγονός ότι προσβάλλει τα εκατομμύρια θύματα του αντιφασιστικού αγώνα διαστρεβλώνει και την πραγματικότητα. «Τι σχέση έχει ο φασισμός που είναι γέννημα - θρέμμα του καπιταλιστικού συστήματος με τον κομμουνισμό - σοσιαλισμό που είναι το εντελώς ανάποδο του, που είναι η εξουσία των εργαζομένων» αναρωτήθηκε.

Υπενθύμισε ότι ανάλογες εκδηλώσεις γίνονται κάθε χρόνο από την ΕΕ με στόχο να συκοφαντηθεί η αντίληψη ότι μπορεί να υπάρξει μια άλλη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Χαρακτήρισε υποκριτική την απόφαση της κυβέρνησης να μην συμμετάσχει στην αντικομμουνιστική φιέστα επαναλαμβάνοντας ότι είχε πάρει μέρος στην αντίστοιχη εκδήλωση που είχε γίνει πέρσι στη Σλοβακία ενώ όπως είπε την ίδια στιγμή στηρίζει τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και φορτώνει τα βάρη της κρίσης στον ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.