Σελίδες

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Η Κούβα δεν είναι μόνη! - Το ΠΑΜΕ στη Διεθνή Συνδικαλιστική Συνάντηση Αλληλεγγύης στην Κούβα (ΦΩΤΟ)


Το ΠΑΜΕ συμμετείχε στη Διεθνή Συνδικαλιστική Συνάντηση ενδυνάμωσης της αλληλεγγύης στον κουβανικό λαό ενάντια στον ιμπεριαλισμό, που διοργάνωσε η ΠΣΟ στις 7 και 8 Ιούνη, στις Βρυξέλλες με το σύνθημα, «Η Κούβα δεν είναι μόνη» και με αιτήματα:

- STOP στην πολιτική του εμπάργκο ενάντια στον κουβανικό λαό.
- Επιστροφή της περιοχής του Γκουαντάναμο στην Κούβα.
Εκ μέρους του ΠΑΜΕ, ο Μανώλης Κόζης, γραμματέας του Συνδικάτου Εργαζομένων στο «ΛΗΔΡΑ» σημείωσε:
«Το ταξικό κίνημα της Ελλάδας, το ΠΑΜΕ, συγχαίρουμε την ΠΣΟ για αυτήν την πρωτοβουλία και εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στον Λαό της Κούβας και την CTC.
Όπως γνωρίζετε είχαμε πρόσφατα την δυνατότητα να επισκεφτούμε την Κούβα και να αποτίσουμε φόρο τιμής στο σύντροφο Φιντέλ, με την ευκαιρία του Προεδρικού Συμβουλίου της ΠΣΟ στην Αβάνα.


Και στο Προεδρικό Συμβούλιο της ΠΣΟ, αλλά και σε μια σειρά πρωτοβουλιών του ΠΑΜΕ και των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας, εκφράσαμε την αλληλεγγύη μας με την Κουβανική Επανάσταση, αλλά και την ανάγκη να σταματήσει το δολοφονικό εμπάργκο του ιμπεριαλισμού εναντίον του λαού της Κούβας.
Η ταξική μας, διεθνιστική αλληλεγγύη με τον λαό, με τους εργαζόμενους της Κούβας ήταν, είναι και θα είναι βασικό κομμάτι της δράσης του ΠΑΜΕ, της πάλης των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας ενάντια στον ιμπεριαλισμό. Ειδικότερα ενάντια στην ιμπεριαλιστική ΕΕ και τις κυβερνήσεις των κρατών - μελών της ΕΕ, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την έχθρα τους ενάντια στους λαούς που αγωνίζονται, την έχθρα τους ενάντια στο σοσιαλισμό».

902

1 σχόλιο:

  1. Είμαστε πάντα δίπλα στον λαό της Κούβας και στην Επανάσταση που οικοδόμησε Σοσιαλισμό. Τιμούμε τους ηγέτες Φινελ Ραούλ ΤΣΕ Καμίλο κ.α. Ευχόμαι στους Κουβανούς Συντρόφους να βρούνε την δύναμη και να σταματήσουν την καταστροφική πορεία προς τον Καπιταλισμό τα τελευταία χρόνια με τις ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ του Κόμματος. Τους το εύχομαι χωρίς να είμαι Αισιόδοξος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.