Σελίδες

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Η 1η ΜΑΗ είναι ΑΠΕΡΓΙΑ, είναι ΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ! - 2 βίντεο του ΠΑΜΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά


Από τη ματωμένη Πρωτομαγιά του Σικάγο το 1886 ως σήμερα, η 1η Μάη αποτελεί σύμβολο στον αγώνα της παγκόσμιας εργατικής τάξης για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.


Η
Πρωτομαγιά είναι ΑΠΕΡΓΙΑ, είναι ΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ

Στην Αθήνα, η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα γίνει στις 10 π.μ., στο Σύνταγμα (Δείτε εδώ τις προσυγκεντρώσεις) και θα ακολουθήσει πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία (Δείτε εδώ αναλυτικά, το πρόγραμμα της συγκέντρωσης). 
 
Στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα, στο Άγαλμα Βενιζέλου και στον Πειραιά στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη (Δείτε εδώ τις προσυγκεντρώσεις).


Εργατική Πρωτομαγιά 2017
Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.