Σελίδες

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

«Το τραγούδι της Κάρλα» (Carla's song) του Κεν Λόουτς, με ελεύθερη είσοδο, από το "Σκοπευτήριο" στην Καισαριανή


Συνεχίζοντας το μικρό αφιέρωμά της στο Κεν Λόουτς, η Κινηματογραφική Λέσχη Καισαριανής "Σκοπευτήριο" προβάλλει την Τετάρτη 15 του Φλεβάρη την ταινία  «Το τραγούδι της Κάρλα» (Carla's song), 1996 | Έγχρ. | Διάρκεια: 127'

Mια ενδιαφέρουσα σχέση ανάμεσα σ' έναν Σκοτσέζο οδηγό λεωφορείου με εγκλωβισμένο πνεύμα και μια πρόσφυγα από τη Νικαράγουα, την Κάρλα που κατέληξε στη Γλασκόβη.


Βρισκόμαστε στο 1987 και στην πατρίδα της Κάρλα οι «Κόντρας» ετοιμάζουν, με την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών, την τελική τους επίθεση εναντίον της κυβερνήσεως των «Σαντινίστας». Η Κάρλα δεν αποδέχεται τον έρωτα του Σκοτσέζου, ο οποίος γοητευμένος από εκείνη της προτείνει να ταξιδέψουν μαζί στη Νικαράγουα. Εκεί θα ξαναβρεί την ταυτότητά της και θα ανακαλύψει την πραγματικότητα  στην χώρας της.

Παίζουν: Ρόμπερτ Καρλάιλ, Ογιάνκα Καμπέζας, Σκοτ Γκλεν, Λουίζ Μπούντολ

ώρα έναρξης: 7.00μ.μ.
Αίθουσα εκδηλώσεων, Δημαρχείο Καισαριανής
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.