Σελίδες

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ – Κάλεσμα στα εγκαίνια του χώρου όπου στεγάζεται η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ»


Το Σάββατο 7 του Οκτώβρη, στις 7 το βράδυ, εγκαινιάζεται ο χώρος όπου στεγάζεται η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ», στην οδό Ολύμπου 51 στη Θεσσαλονίκη.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ» απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση (κάλεσμα) σε όλους τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, στους φίλους και τους επαναπατρισμένους πολιτικούς πρόσφυγες και τους απογόνους τους,

για όλους εμάς που δεν θέλουμε και δεν θα επιτρέψουμε να ξεχαστούν τα επιτεύγματα του σοσιαλισμού, ούτε να σβήσει από τη μνήμη των ανθρώπων. Με εκδηλώσεις, κινηματογραφική λέσχη, καλλιτεχνικές βραδιές, ημερίδες, γλεντάκια, δρώμενα κ.α. συνεχίζουμε… 

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ «Διδασκόμαστε! Εμπνεόμαστε! Συνεχίζουμε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.