Σελίδες

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Η υποτιθέμενη «ιατρική» χρήση της κάνναβης είναι ο «δούρειος ίππος» για τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών

«Ντελίβερι» κάνναβης

«Το κάπνισμα κάνναβης εξελίσσεται σε αγαπημένη συνήθεια στον ελεύθερο χρόνο πολλών Αμερικανών», αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Deutsche Welle», με αφορμή την αποποινικοποίηση της κάνναβης για «ιατρικούς» σκοπούς σχεδόν στις μισές αμερικανικές Πολιτείες, ενώ οκτώ απ' αυτές την έχουν νομιμοποιήσει πλήρως για «ψυχαγωγική» χρήση.
 
Σε δημοσκόπηση του Ινστιτούτου «Gallup» το 2016, ένας στους οκτώ ενήλικες Αμερικανούς δήλωσε ότι καταναλώνει κάνναβη. Στην Καλιφόρνια, λειτουργούν «ντελίβερι» προϊόντων κάνναβης. Το Ντένβερ έχει γίνει δημοφιλής ναρκω-τουριστικός προορισμός, ενώ ολόκληροι δήμοι κλείνουν τις οικονομικές τους τρύπες επιτρέποντας τη χρήση της. 

Με λίγα λόγια: Η υποτιθέμενη «ιατρική» χρήση της κάνναβης, για την οποία έχει ανοίξει ο δρόμος και στην Ελλάδα, με ευρεία συναίνεση των αστικών κομμάτων, είναι ο «δούρειος ίππος» για τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών. Η προσβασιμότητα και η κοινωνική αποδοχή μιας ουσίας αυξάνουν την κατανάλωσή της. Στόχος είναι η κερδοφορία οικονομικών λόμπι που κρύβονται πίσω από τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών και παράλληλα η επέκταση του κοινωνικού ελέγχου και της φαρμακευτικής καταστολής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.