Σελίδες

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Προϋπόθεση για να έρθουν οι επενδύσεις είναι να μην υπάρχει ανάσα συνδικαλιστική! - Λ. Κανέλλη: «Με πρόσχημα τη διαπραγμάτευση και το δανεισμό: από τη δουλειά στη δουλεία… στην ψύχρα!» Τη Δευτέρα να φωνάξουμε «φτάνει πια» και να το κάνουμε πράξη (VIDEO)


Πρέπει να φωνάξουμε «φτάνει πια» και να το κάνουμε πράξη με τη συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις του ΚΚΕ τη Δευτέρα τόνισε η βουλευτής του Κόμματος Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στο «ΣΚΑΪ».

Τόνισε ότι τα πρόσθετα μέτρα θα είναι χειρότερα και για τα Εργασιακά ανέφερε πως θέλουν στην Ελλάδα να μην υπάρχει ανάσα συνδικαλιστική για να επενδύσουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι.


Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρωθυπουργός για την Υγεία ανέφερε πως στα δημόσια νοσοκομεία λείπουν τα χρειώδη και πως λειτουργούν από την υπερπροσπάθεια γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.
Επίσης, αναφέρθηκε στις πολεμικές προετοιμασίες της ΕΕ που σχετίζονται με τους ανταγωνισμούς με τις ΗΠΑ, την Κίνα και τη Ρωσία. 

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.