Σελίδες

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Ο ταυρομάχος είναι νεκρός


Μια είδηση προξένησε εντύπωση ανάμεσα στα ρεπορτάζ για τον εκλογικό νόμο που σχεδιάζει η κυβέρνηση και τις αλχημείες για τη χορήγηση των νέων τηλεοπτικών αδειών. Ταυρομάχος έπεσε νεκρός από τα κέρατα ταύρου –που αλλού;– στην Ισπανία. Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί τριάντα χρόνια.

Στις εκκλήσεις για κατάργηση των ταυρομαχιών κάποιοι  ισχυρίζονται ότι αν δεν είσαι Ισπανός δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει η ταυρομαχία για τους Ισπανούς (δεν ισχύει βέβαια το ίδιο για όλους τους Ισπανούς, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας).

Δείτε τη συνέχεια της ανάρτησής μας στο ΑΤΕΧΝΩΣ (κλικ!)

2 σχόλια:

  1. ΄Εξυπνος παραλληλισμός. Κι η ανθρώπινη βλακεία. Απ' ο,τι διάβασα ο Ραχόι υποσχέθηκε ότι ο ταύρος θα θανατωθεί. Το βάζει κι αυτό στο παζάρι για να φτιάξει κυβέρνηση; Στα παζάρια οι αστοί είναι μαννούλες. Και στην θανάτωση των λαών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΝΑ ΕΠΕΥΦΗΜΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΆΘΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΔΑΦΝΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙ. ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΉΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΧΤΕς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.