Σελίδες

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

«Ξύλινη γλώσσα» και «δευτέρα παρουσία»


Ποιοι μιλούν με «ξύλινη γλώσσα» στο λαό; Αυτοί που μέχρι χτες διαχώριζαν τις πολιτικές δυνάμεις σε «μνημονιακές» και «αντιμνημονιακές» και σήμερα επικαλούνται το δήθεν συμφέρον της πατρίδας· που συστηματικά και με έντεχνο τρόπο αποκρύπτουν από το λαό την αλήθεια.

Ποιοι υπόσχονται στο λαό καλύτερες μέρες, σε αυτήν την Ευρωπαϊκή Ένωση; Τα κόμματα που μέχρι χτες τσάκιζαν το λαό με βάρβαρα μνημόνια… για να τον βγάλουν από την κρίση. Το Ποτάμι που πλασάρεται ως φορέας του «νέου», κόντρα δήθεν στον «παλαιοκομματισμό» και σε ρόλο «βασιλικότερου του βασιλέως» αδημονεί να ψηφίσει τα απάνθρωπα μέτρα της νέας συμφωνίας. Οι εταίροι του κυβερνητικού συνασπισμού και πρώτα και κύρια ο ΣΥΡΙΖΑ που εξαπατά το λαό φορτώνοντάς τον με αυταπάτες ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να γίνει φιλολαϊκή και δημοκρατική (…σε μια άλλη ζωή;).

Διαβάστε τη συνέχεια στο ΑΤΕΧΝΩΣ (κλικ!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.