Σελίδες

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Μιχάλης Σελέκος: Χρειάζεται αμφισβήτηση αυτής της πολιτικής και όχι μπαλώματα (VIDEO)


Δεν αρκούν οι διαπιστώσεις για την τραγική κατάσταση που βρίσκονται οι δήμοι επισήμανε ο Μιχάλης Σελέκος, δήμαρχος Χαϊδαρίου, μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο της Κεντρικής ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Όπως είπε, εάν δεν αμφισβητηθεί αυτή η πολιτική θα γίνονται μόνο μπαλώματα, αλλά παράλληλα θα δημιουργούνται άλλα πιο οξυμένα προβλήματα.
Ο Μιχάλης Σελέκος στηλίτευσε το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν δεσμεύεται για τη μονιμοποίηση του προσωπικού των δήμων ή για προσλήψεις εργαζομένων. 
Στην αρχή της ομιλίας του εξέφρασε οδύνη και οργή για το εργοδοτικό έγκλημα στα ΕΛΠΕ, υπογραμμίζοντας ότι το κεφάλαιο θησαυρίζει από τον ιδρώτα και το αίμα των εργατών.

1 σχόλιο:

  1. Για το εργοδοτικό έγκλημα στα ΕΛΠΑ.
    Η Αυγη(ανή) το αναφέρει ως ατύχημα. Ο Λαφαζάνης έβγαλε το πόρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.