Σελίδες

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Σεβασμός, Ευγνωμοσύνη, Γνώση, Αφύπνιση…


Χαιρετίζουμε την ηρωική και καθοριστική συμβολή της Σοβιετικής Ένωσης και του Κόκκινου Στρατού στην ήττα του φασισμού. Αποτίνουμε φόρο τιμής στα εκατομμύρια των νεκρών αγωνιστών και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους μαχητές και τις μαχήτριες, που συνέβαλαν στις πολεμικές επιχειρήσεις, σε κάθε μέτωπο, με κάθε τρόπο, στην ήττα του φασισμού...

9 του Μάη: Μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών

2 σχόλια:

  1. Και υπόκλιση στο μεγαλείο σας. Ευχαριστούμε που συντρίψατε το κτήνος. Σειρά μας να βαδίσουμε στα χνάρια σας και να κάνουμε τα πρέποντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ζειτε για παντα στις καρδιες μας συντροφοι και συντροφισσες... Ο κομμουνισμος δικος μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.