Σελίδες

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Πέθανε και τέταρτος εργαζόμενος από το εργοδοτικό έγκλημα στα ΕΛΠΕ


Κατέληξε και τέταρτος σοβαρά τραυματισμένος εργαζόμενος στο εργοδοτικό έγκλημα που έγινε στα ΕΛΠΕ, στις 8 Μάη, από την έκρηξη που σημειώθηκε σε μονάδα του διυλιστηρίου. Πρόκειται για τον 31 ετών Κώστα Μαγγούρα, που νοσηλευόταν στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο με πολλαπλά εγκαύματα.
 
Στις 23 του μήνα, είχε πεθάνει τρίτος εργαζόμενος, ενώ την Τρίτη 19 Μάη είχαν χάσει τη μάχη με διαφορά ωρών, δύο ακόμη πολυτραυματίες.  
Υπενθυμίζεται ότι συνολικά 6 εργάτες είχαν τραυματιστεί από την έκρηξη που σημειώθηκε στο διυλιστήριο και σύμφωνα με τις καταγγελίες του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Αττικής αλλά και των ίδιων των εργαζομένων, τα μέτρα ασφαλείας ήταν ελλιπή, ενώ τις εργασίες πραγματοποιούν συνεργεία που αποτελούνται από ανειδίκευτους εργάτες, οι οποίοι καλούνται να δουλεύουν 12ωρα και 16ωρα, με ελάχιστα διαλείμματα και μεροκάματα πείνας.

2 σχόλια:

  1. Αφού η Μπουσδούκου είπε δεν χαροπαλεύουν , γιατί πεθαίνουν;
    Σαν δεν ντρέπονται οι κακοί εργάτες βγάζουν ψεύτη τον καλό ΣΚΑΪ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νοίκιαζαν και ακριβά για εκείνο το έργο τον γερανό απο την Γερμανία;που καιρός για χάσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.