Σελίδες

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Κούβα: «Δίκαιη» η πρόθεση Ομπάμα να αφαιρεθεί η Αβάνα από την τρομο-λίστα των ΗΠΑ


Η κυβέρνηση της Κούβας χαρακτήρισε «δίκαιη» την πρόθεση του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα να αφαιρεθεί η Κούβα από τον αμερικανικό κατάλογο των κρατών τα οποία υποστηρίζουν την τρομοκρατία, ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών στην Αβάνα.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε χθες ότι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα γνωστοποίησε, με ένα υπόμνημα που έστειλε στο αμερικανικό Κογκρέσο, την «πρόθεσή του να αφαιρέσει» την Κούβα από τον κατάλογο αυτό.

«Η κυβέρνηση της Κούβας αναγνωρίζει τη δίκαιη απόφαση που έλαβε ο πρόεδρος των ΗΠΑ να αφαιρεθεί η Κούβα από έναν κατάλογο στον οποίο δεν θα έπρεπε να έχει συμπεριληφθεί ποτέ», ανέφερε μια ανακοίνωση την οποία ανέγνωσε η γενική διευθύντρια του τμήματος του υπουργείου Εξωτερικών που είναι αρμόδιο για τις σχέσεις με την Ουάσιγκτον. Η Κούβα «υπήρξε το θύμα εκατοντάδων τρομοκρατικών ενεργειών οι οποίες στοίχισαν η ζωή σε 3.478 ανθρώπους και ακρωτηρίασαν 2.099 πολίτες», υπενθύμισε ακόμη η Χοσεφίνα Βιδάλ.

902

1 σχόλιο:

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.