Σελίδες

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης για το νέο εφοπλιστικό έγκλημα στο «Χάι Σπιντ 5» (AUDIO)


Τα σοβαρά ερωτήματα που εγείρονται από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο πλοίο «Χάι Σπιντ 5», με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας ηλεκτρολόγος, ανέδειξε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Αττικής, Σωτήρης Πουλικόγιαννης, με παρέμβασή του στο webradio του «902» και την εκπομπή «Τα γεγονότα της ημέρας».

 
Ο Σ. Πουλικόγιαννης χαρακτήρισε έγκλημα και όχι «ατύχημα» το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς είναι κοινή πρακτική των εφοπλιστικών εταιρειών το να «θυσιάζουν» τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και πρόληψης στο βωμό του κέρδους, ενώ τόνισε πως οι εργαζόμενοι πρέπει να πιέσουν ώστε να μην «κουκουλωθούν» οι όποιες ευθύνες υπάρχουν.

2 σχόλια:

  1. ΑΓΝΩΣΤΟΙ τιμημμνοι νεκροι ηρωες της καθημερινης εργασιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά ένα κατάλαβα. Και με συγκυβέρνηση πρώην αριστεράς και νυν ακροδεξιάς, τα εργατικά "ατυχήματα" θα ονομάζονται ατυχήματα και όχι δολοφονίες. Τα ίδια Βαρουφάκη μου τα ίδια Νικολή μου (Καμένος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.