Σελίδες

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Προκόπης for president


7 Ιούνη 2012. Ένα ιστορικό στιγμιότυπο δημοκρατικής ευαισθησίας. Ο βουλευτής της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή Κασιδιάρης γρονθοκοπεί τη βουλευτίνα του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος (με τη λευκή κώμη στη φωτογραφία) είναι ο μοναδικός άνδρας στο στούντιο που παρακολουθεί την άνανδρη επίθεση του φασίστα ατάραχος και με τα χέρια σταυρωμένα πάνω στο τραπέζι.

17 Φλεβάρη 2015. Μια ιστορική στιγμή υψηλού αισθήματος εθνικής συνείδησης. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προτείνει τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο για τη θέση του προέδρου της δημοκρατίας «εξαίροντας τη δημοκρατική ευαισθησία του, το υψηλό αίσθημα εθνικής συνείδησης που τον διακατέχει και την ευρύτατη κοινωνική αποδοχή του».

Κουίζ (ευρύτατης κοινωνικής αποδοχής) για ευαίσθητους ―αριστερούς και Σία― υποστηρικτές του «αντιμνημονιακού τόξου»: Πόσα μνημόνια ψήφισε (με υψηλό αίσθημα εθνικής συνείδησης, βεβαίως-βεβαίως)  ο κ. Παυλόπουλος;

ΥΓ. Ζούμε ―τόσο― μεγάλες στιγμές, λίγες μόλις μέρες μετά το «πρώτη φορά αριστερά». Έχουμε να δούμε ακόμα…

Τρίτη 17 Φλεβάρη 2015.

2 σχόλια:

  1. Τώρα το "πρώτη φορά αριστερά";;; Ακόμη εκεί είστε; Πάει αυτό. Εγινε "εθνική συνενόησις".... Και έπεται συνέχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε άδικοι. Ο αξιότιμος πρόεδρος της δημοκρατίας μας -που ο Θεός να κόβει μέρες απ' τον Σαμαρά και να του δίνει χρόνια- το ψυχανεμιζόταν από τότε ότι θα ήταν πρόεδρος όλων των Ελλήνων και γι' αυτό ήθελε να μην πάρει θέση και δείξει μεροληψία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.