Σελίδες

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Εκεί που κατουράνε, γλείφουν κι όλας...

Επιστράτευσαν και τον Κοψίδη...

Ο ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθειά του να χτυπήσει το ΚΚΕ -γιατί χαλάει τη σούπα της «Ελπίδας» που δήθεν έρχεται, αποκαλύπτοντας τις δεσμεύσεις του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ προς το κεφάλαιο- επιστράτευσε ακόμα και τον γνωστό και μη εξαιρετέο Μ. Κοψίδη.

Ο γνωστός γυρολόγος, που -από στέλεχος του ΚΚΕ- μέσα σε μια μέρα «άλλαξε απόψεις» και βρέθηκε στην αγκαλιά του ΣΥΝ, στη συνέχεια στρατεύτηκε με το «ρεύμα Βενιζέλου» στο ΠΑΣΟΚ, στη συνέχεια στους Οικολόγους Πράσινους, και τώρα ξανά στον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή πολύ φερέγγυο πρόσωπο, για να απαντήσει στο ΚΚΕ με ψέματα και χυδαιολογίες.

Εμείς απλώς θα παραθέσουμε ένα απόσπασμα από την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ίδιου του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ το 2008, που ανακοινώνει την αποχώρηση του Μ. Κοψίδη από το κόμμα τους: «Ευχαριστούμε τον Μ. Κοψίδη για την προσφορά του στο κόμμα μας, στο σύντομο χρονικό διάστημα που στάθμευσε στον ΣΥΝ, στο συνεχές ταξίδι του από κόμμα σε κόμμα, ως αποσπασμένου από την υπηρεσία του, και του ευχόμαστε καλή και μακρόχρονη διαμονή στο "ρεύμα Βενιζέλου"». Όμως έτσι είναι αυτοί. Εκεί που κατουράνε, γλείφουν κι όλας...

902

1 σχόλιο:

  1. Πόσους πραγματικούς αριστερούς αγωνιστές διέγραφαν οι "Κοψίδηδες και Σία" όταν ήταν στα υψηλά κλιμάκια και μας το έπαιζαν... "ντούροι κομμουνιστές" (τάχα);
    Καμία τυφλή εμπιστοσύνη σε "ηγέτες", στις αθάνατες ιδέες μας και στο κομμουνιστικό όραμα ΜΟΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.