Σελίδες

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της εφημερίδας του Συνδικάτου Οικοδόμων


Κυκλοφόρησε το τεύχος 133 της εφημερίδας του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας «τα δικά μας νέα από τον ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ«, με κεντρικό θέμα τις εκλογές του Συνδικάτου (ολοκληρώθηκαν χτες). Άλλα θέματα που ξεχωρίζουν είναι η σύμβαση των εργαζομένων και υπαλλήλων στις εταιρείες κατασκευής του Αττικό Μετρό, που αποτελεί σημαντική κατάκτηση του κλάδου, ρεπορτάζ και παραλειπόμενα από την πρόσφατη γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συνδικάτου, καθώς και από την κεντρική εκδήλωση για τα 30 χρόνια δράσης του Συνδικάτου που έγινε στο Περιστέρι.

Το «σαλόνι» της εφημερίδας φιλοξενεί την ομιλία του προέδρου του Συνδικάτου συν. Σταύρου Λίτσα, η οποία είναι ταυτόχρονα και μια  ιστορική αναδρομή στις συνθήκες που επέβαλαν την ίδρυση της οργάνωσης, στη δράση, στους αγώνες και τις κατακτήσεις του Συνδικάτου. Ακόμα: Δράση ταξικής αλληλεγγύης από το παράρτημα Ηλιούπολης-Μπραχαμιού-Γλυφάδας, άρθρο για το «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Η εφημερίδα διανέμεται δωρεάν από τα παραρτήματα αλλά και από τα κεντρικά γραφεία του Συνδικάτου (Βεραντζέρου 1, Πλ. Κάνιγγος στην Αθήνα). Επίσης  δημοσιεύεται και στην ιστοσελίδα του Συνδικάτου, σε ηλεκτρονική μορφή.

Για να διαβάσετε το τρέχον τεύχος πατήστε εδώ.
Όλα τα τεύχη μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.