Σελίδες

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας: Ημέρα Πανελλαδικής Δράσης η 15η Οκτώβρη


Μέρα Πανελλαδικής Δράσης ορίστηκε η Τετάρτη 15 Οκτώβρη από την Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας. Συγκεκριμένα τα σωματεία θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις σε ΟΑΕΔ, δήμους και περιφέρειες, περιοδείες και συσκέψεις σε χώρους δουλειάς, πικετοφορίες σε γειτονιές, κοινές δράσεις με σωματεία αυτοαπασχολούμενων στον κλάδο των κατασκευών και άλλους μαζικούς φορείς.

Ενδεικτικά έχουν προγραμματιστεί: Στο Αγρίνιο, περιοδεία στα εργοτάξια της Ιονίας Οδού και Γενική Συνέλευση. Στην Άρτα, σύσκεψη του Σωματείου. Στο Ηράκλειο, παρέμβαση στην Περιφέρεια Κρήτης. Στη Λαμία, παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ για μέτρα προστασίας των ανέργων. Στην Πάτρα, θα πραγματοποιηθούν περιοδείες σε εργοτάξια και χώρους δουλειάς, ενώ θα πραγματοποιηθεί και Γενική Συνέλευση. Την Πέμπτη 16 Οκτώβρη, θα πραγματοποιηθεί παρέμβαση στον ΟΑΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.