Με αφορμή το παραπάνω βίντεο και αφήνοντας στην άκρη για λίγο την όποια έμφυτη ή επίκτητη ευγένεια που μπορεί να με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο και μην αντέχοντας άλλο ρωτάω :
«Μη χάνεις το θάρρος σου εμείς πάντα το ξέραμε πως δε χωράει μέσα στους τέσσερις τοίχους το μεγάλο μας όνειρο…»
Σελίδες
Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013
Τι δεν καταλαβαίνεις ηλίθιε ;
Με αφορμή το παραπάνω βίντεο και αφήνοντας στην άκρη για λίγο την όποια έμφυτη ή επίκτητη ευγένεια που μπορεί να με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο και μην αντέχοντας άλλο ρωτάω :
4 σχόλια:
Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:
Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.
Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.
Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.
Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.
Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.
Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.
Το μόνο που καταλαβαίνουν αυτοί που το όνειρό τους είναι ν΄αλλάξει χέρια η κουτάλα κι όχι η εξουσία,
ΑπάντησηΔιαγραφήείναι πως ελπίζουν ότι απ' αυτήν την κουτάλα κάτι θα φάνε και οι ίδιοι με κουτάλι τής σούπας ή του γλυκού...
Κι αφού λοιπόν έχουν διαμορφώσει τη συνείδηση κουτάλα, κουτάλι, κουταλάκι,
γιατί να μη διαμορφώσουν και τη συνείδηση του προβοκάτορα;;;
Γιατί να μην καταντήσουν προβοκάτορες, ρουφιάνοι, χαφιέδες και ό,τι άλλο παρόμοιο,
προκειμένου να βολευτούν...
Μόνο που όλοι αυτοί οι φιλοτομαριστές, δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι τα τυράκια τελειώσανε.
Ο κάθε μπαγλαμάς πάει να κάνει "αγώνα" για να αλλάξει ο χαλίφης. Τσάμπα μιλάμε νομίζω.RED
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο προφίλ του πρώην ψηφοφόρου του Πασόκ ή της Νδ. ΄Οσο υπήρχε κοκαλάκι για να βάζει στο στόμα του και να το γλείφει ψήφιζε Πασόκ και Νδ. Κι ας ήξερε ότι ήταν λαμόγια και κλέφτες. Τότε δεν ενδιαφερόταν ούτε για πατρίδα ούτε για θρησκεία ούτε για οικογένεια. Για το κοκαλάκι ενδιαφερόταν. ΄Οταν του πήραν το κοκαλάκι απ' το στόμα ανακάλυψε και πατρίδα και θρησκεία και οικογένεια όπως κι ότι τόσα χρόνια ψήφιζε κλέφτες. Και τους παράτησε αυτούς για να βρει να ψηφίζει κάποιους άλλους που θα του δώσουν το κοκαλάκι του.
ΑπάντησηΔιαγραφή@ Ανεργοι και άφραγκοι
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα τυράκια μπορεί να τελείωσαν, όμως οι φάκες και τα χαζά ποντικάκια αυξάνονται επικινδυνα.