Σελίδες

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Μια ραδιοφωνική συζήτηση περί βίας (αλλά... και «βίας») με αφορμή ανάρτηση του ιστολογίου μας (VIDEO)



Σήμερα που η κρατική-κυβερνητική προπαγάνδα για την «βία από όπου και αν προέρχεται» καλά κρατεί,  ο προβληματισμός και η συζήτηση για να καταδειχτεί τελικά ποια είναι η πραγματική βία είναι αναγκαία όσο ποτέ.
Την περασμένη Δευτέρα (21/10) δημοσιεύσαμε στο ιστολόγιό μας ένα άρθρο του Βασίλη Ζιώβα με  τίτλο  «Κρατική τρομοκρατία και ολιγαρχία», επισημαίνοντας πως αν και γράφτηκε πριν από δεκατρία χρόνια, παραμένει επίκαιρο «προσφέροντας άφθονη τροφή για προβληματισμό».


Το άρθρο αυτό αναδημοσιεύτηκε στη συνέχεια και από ιστοσελίδες της Ηπείρου και στάθηκε αφορμή ο Αρτινός Βασίλης Ζιώβας (περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου με τη Λαϊκή Συσπείρωση), να δώσει συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό  Prisma 95,1 και να μιλήσει περί «βίας», θεωρίας των «δύο άκρων», «νομιμότητας», κρατικής βίας και τρομοκρατίας κλπ. Το άρθρο αναδημοσιεύτηκε και από την ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού (μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.