Σελίδες

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ




Σήμερα, Παρασκευή 16/8/2013 και ώρα 17:00 θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Άγιο Βασίλειο Περιστερίου, του 18χρονου Θανάση Καναούτη.
Στις 16:00 προσυγκέντρωση στην Πλ.Δημαρχείου του Περιστερίου.
Το τελευταίο εισιτήριο είναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ και οφείλουμε να το επικυρώσουμε ΕΜΕΙΣ, στην μνήμη του...

2 σχόλια:

  1. Ο Θανάσης Καναούτης κοιμήθηκε. Πριν από αυτόν είχε φροντίσει να κοιμηθεί η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας. Παραμένουν ξάγρυπνοι μόνο οι αφέντες μας, οι υπηρέτες τους και τα σκυλιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα και οφείλω να πω ένα ακόμα ΜΠΡΑΒΟ, χωρίς να το χρειάζεται, στον "ΟΙΚΟΔΟΜΟ" και στο ιστολόγιό του καθώς στέκεται στο ύψος των περιστάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.