Σελίδες

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Το MEGA θα δημιουργήσει τη νέα ΕΡΤ;


Σε μια χώρα που οι πολίτες σέβονται τους εαυτούς τους θα ήταν φάρσα.

Στην Ελλάδα, όπου όλα γίνονται "για τον λαό" αλλά "στην πλάτη του λαού" το είδαμε κι αυτό: Τον Παντελή Καψή να αναλαμβάνει ως υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης, κατόπιν πρότασης του Ε.Βενιζέλου!

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, επί πρωθυπουργίας Λουκά Παπαδήμου και κορυφαίο στέλεχος του ΔΟΛ (Βήμα, ΝΕΑ), ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις και με τον όμιλο Μπόμπολα, πρακτικά το κανάλι MEGA, θα αναλάβει να δημιουργήσει από την αρχή την δημόσια τηλεόραση.

Ο ίδιος ως δημοσιογράφος ήταν ικανός και ως χαρακτήρας σίγουρα δεν έχει κυλίσει απόλυτα στον "βούρκο" της διαπλοκής όπως άλλοι συνάδελφοί του.

Αλλά φτάνει αυτό;

Αυτό ψήφισαν οι ψηφοφόρι της ΝΔ; Θα το δούμε στις επόμενες εκλογές - σύντομα...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. Καλά, γιατί δεν έβαλαν τον Ψυχάρη; Δεν καταλαβαίνω, Όλγα μου...

    gdmn1973

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.