Σελίδες

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Παραλίγο να σκοτώσει κόσμο ο Χρυσαυγίτης βουλευτής στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Αυτά δεν πειράζουν τον τουρισμό κ. Δένδια;

   Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος παραλίγο να σκοτώσει ανύποπτους ανθρώπους στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όταν εκπυρσοκρότησε το πιστόλι του, που νόμιζε (όπως ο ίδιος δήλωσε) ότι ήταν άδειο. Η εκπυρσοκρότηση έγινε όταν ο Γρέγος πήγε να παραδώσει το όπλο για να επιβιβασθεί στην πτήση για Θεσσαλονίκη και έβγαλε την γεμιστήρα, με αποτέλεσμα να καρφωθεί η σφαίρα στο πάτωμα.

   Ο Χρυσαυγίτης είχε ξεχάσει ότι υπήρχε σφαίρα στη θαλάμη, άρα κάποια στιγμή είχε οπλίσει το πιστόλι (γιατί άραγε;).
   Το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα γινόταν αν είχε σκοτωθεί κάποιος. Υπάλληλος ή επιβάτης. Έλληνας ή τουρίστας. Πόσα κροκοδείλια δάκρυα θα χύνονταν; Πόσος "αποτροπιασμός" και πόσες "καταδίκες του φαινομένου" της ανεξέλεγκτης οπλοφορίας από ανθρώπους που φέρουν όπλα υποτίθεται για προστασία. (από ποιον; αυτοί είναι που απειλούνται;)
   Πάντως το αυτί του κ. Δένδια δεν έδειξε να ιδρώνει. Βλέπετε, δεν μιλάμε για διαδήλωση που κλείνει τη λεωφόρο Βασ. Σοφίας και δημιουργεί πρόβλημα στους τουρίστες. Μιλάμε απλά για έναν τόσο δα πυροβολισμό στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Σιγά τα (χρυσά) ωά!!!
   Στην παρακάτω φωτογραφία, ο Χρυσαυγίτης "παίζει" με πλαστικό ΑΚ 47 ή αληθινό; Και αν είναι αληθινό, είναι νόμιμο;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.