Σελίδες

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Εφτάψυχοι και σκατόψυχοι




Η φυλλάδα της μνημονιοκατοχικοπασοκικής προπαγάνδας είχε για σήμερα αυτό το πρωτοσέλιδο, το οποίο δημοσίευε με θριαμβευτική μουσική υπόκρουση.

Εφτάψυχο το ΠΑΣΟΚ διότι στις εσωκομματικές διαδικασίες στις οποίες πέφτουν καρεκλοπόδαρα και μπουνίδια, κατάφερε να μαζέψει πάνω από 110. 000 μέλη για να ψηφίσουν.

Η φυλλάδα πανηγυρίζει διότι το ΠΑΣΟΚ παρότι το ρεζιλίκι και την κατακραυγή φαίνεται (με αυτούς τους αριθμούς συμμετεχόντων), να διεσώθη.

Πρώτον αγαπητοί γλοιώδεις δημοσιογράφοι: Ουδόλως μας ενδιαφέρει αν αυτό το έκτρωμα διεσώθη ή πνίγηκε και δεύτερον τόσοι ακριβώς είναι και οι ψηφοφόροι του. Όσοι και αυτοί που ρίξανε τα μούτρα τους και εμφανίστηκαν εκεί ως μέλη για να εκλέξουν τα κομματόσκυλα.

1 σχόλιο:

  1. Το πασοκ στην επαρχια κι απ οσο ξερω στο χωριο μου τουλαχιστον,μεσω της δημοτικης αρχης,ειναι το καλυτερο γραφειο ευρεσεως εργασιας η μαλλον διορισμου,δινει μαστορικες δουλειες και βγαζει σε αναπηρικη συνταξη,λογω κατω ακρων,ανθρωπους που σερνουν το χορο στα πανηγυρια.Ολ αυτα για τα κομματοσκυλα τους βεβαια.Απ την αλλη παλι πιστευω οτι πολλοι των ψηφισαντων,πατανε καλου κακου και στη βαρκα του συριζα. Τις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.