Σελίδες

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Συνδικάτο Οικοδόμων ΠΑΤΡΑΣ - Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ για τους άνεργους του κλάδου

Από παλιότερη κινητοποίηση


Σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση του ΟΑΕΔ στο Ρίο προχώρησε χτες το πρωί αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας με αφορμή τα οξυμένα προβλήματα ανεργίας που μαστίζουν τον κλάδο.
Η αντιπροσωπεία του Σωματείου αφού ενημέρωσε τη διοίκηση του Οργανισμού απαίτησε την άμεση καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε όλους τους άνεργους του κλάδου που ζουν σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας. Τις επόμενες μέρες το Συνδικάτο προγραμματίζει νέες αγωνιστικές παρεμβάσεις για τα ζητήματα της υγείας ενόψει και της 24ωρης απεργίας του κλάδου στις 16 Γενάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.