Σελίδες

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

«Λοιπόν, πώς τα περνάτε στον καπιταλισμό;»


«Λοιπόν, πώς τα περνάτε στον καπιταλισμό;» 
(Γιγαντοαφίσα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας)

 
Καλύτερα μη ρωτάς σύντροφε.
Μην παίζεις με τον πόνο μας...

4 σχόλια:

  1. φίλε οικοδόμε νομίζω οτί η αφίσα είναι του Κ.Κ.Ουκρανίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, πραγματικά πρόκειται για γιγαντοαφίσα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας, η οποία, καθώς φαίνεται και από τον υπότιτλο με κόκκινα γράμματα, κυκλοφόρησε με αφορμή την συμπλήρωση 140 χρόνων από την γέννηση του Β. Ι. Λένιν, δηλ. το 2010. Στο background οι τίτλοι μπολσεβίκικων εφημερίδων —παράνομων και μη— που κυκλοφορούσαν την εποχή του τσαρισμού: «Искра» («Ίσκρα», «Η Σπίθα»), «Вперёдъ» («Εμπρός»), «Пролетарій» («Προλετάριος»), «Соціальдемократъ» («Σοσιαλδημοκράτης», δεν φαίνεται και τόσο καλά) και «Новая Жизнь» («Νέα Ζωή»).

    Και μια άλλη αναγκαία διόρθωση: Το «πως» στο «πως τα περνάτε» πρέπει να διορθωθεί σε «πώς», γιατί εδώ έχουμε το ερωτηματικό επίρρημα πώς κι όχι τον ειδικό σύνδεσμο πως.

    Ψαγμένος και πληροφορημένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλές οι παρατηρήσεις! Εξάλλου ο οικοδόμος τι ξέρει από ειδικούς συνδέσμους; (πλάκα κάνω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.