Σελίδες

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Συνδικάτο Οικοδόμων Κισσάμου-Κρήτη: Πρώτη δύναμη στις εκλογές οι ταξικές δυνάμεις

Με απόλυτη πλειοψηφία εκλέχτηκαν οι ταξικές δυνάμεις στο Συνδικάτο Οικοδόμων Κισσάμου Ν. Χανίων για πρώτη φορά μετά την ίδρυση του σωματείου το 1982, στις εκλογές που έγιναν για την ανάδειξη του νέου ΔΣ.

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΜΕ με 54 ψήφους από τους 54 ψηφίσαντες, εξέλεξε πέντε μέλη για το πενταμελές ΔΣ, ένα αντιπρόσωπο για την Ομοσπονδία και δυο για το Εργατικό Κέντρο.

Αμέσως μετά τη συγκρότηση σε σώμα, το νέο ΔΣ πήρε απόφαση για Γενική Συνέλευση με σκοπό να συζητηθεί το οξυμένο πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει τον κλάδο όπως για την οργάνωση με άλλους φορείς της περιοχής, αγροτικούς συλλόγους, ομάδα γυναικών, το ΠΑΜΕ, κινητοποιήσεων ενάντια στα χαράτσια της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε!
Πριν αφήσετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα εξής:

Το σχόλιό σας να αφορά το θέμα της ανάρτησης.

Δεν θα δημοσιεύονται διαφημιστικά μηνύματα.

Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΟΧΙ στα greeklish - ΝΑΙ στα Ελληνικά.

Όποιος σχολιάζει σαν «ανώνυμος», ας προσθέτει στο τέλος του σχολίου του ένα ψευδώνυμο. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται πιο εύκολη η επικοινωνία.

Το ιστολόγιο δέχεται τις διαφωνίες, την ένταση και το πάθος στην υποστήριξη των απόψεών σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, αρκεί να γινόμαστε κατανοητοί ο ένας στον άλλον. Ας βοηθήσουμε όλοι στη διατήρηση ενός επιπέδου στο διάλογο.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στις παραπάνω επισημάνσεις, χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.