Σάββατο 5 Μαΐου 2012

«Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες και ανήκουμε στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη»



«Την Κυριακή κρίνονται όλα. Το αν θα μείνουμε στο ευρώ, αν θα προχωρήσουμε σε ένα δρόμο δύσκολο αλλά ασφαλή που οδηγεί σε έξοδο από το μνημόνιο, ή αν θα μπούμε σε περιπέτειες γυρίζοντας πολλές δεκαετίες πίσω, πηγαίνοντας σε πτώχευση την Ελλάδα και σε μαζική φτώχεια τους Ελληνες».


 Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες και ανήκουμε στη δημοκρατική παράταξη, η οποία ουδέποτε οδήγησε τη χώρα σε ήττες και ταπεινώσεις, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι αντίθετα η δημοκρατική παράταξη κλήθηκε πολλές φορές να αντιμετωπίσει τις συνέπειες που έφεραν για την πατρίδα ήττες και ταπεινώσεις στις οποίες άλλοι την οδήγησαν.


 Η Ελλάδα, τόνισε, επίσης, δεν πρόκειται να γίνει η Αλβανία των προηγούμενων δεκαετιών, ούτε Αργεντινή και Κολομβία. Περάσαμε τα δύσκολα, πρόσθεσε, και δεν τα παρατάμε τώρα που άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την έξοδο από το μνημόνιο και την κρίση.


 Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η ελληνική κοινωνία δεν πρέπει να οδηγηθεί στον εκφασισμό, ενώ τονίζοντας ότι «κανείς πλέον δεν μπορεί να πει ότι δεν ξέρει τι συμβαίνει», υπογράμμισε ότι «την Κυριακή κάθε πολίτης που θέλει να μείνουμε στην Ευρώπη και στο ευρώ πρέπει στην κάλπη να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ».


 Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει την Κυριακή το βράδυ πρέπει να είναι προοδευτική, φιλοευρωπαϊκή και αυτή η κυβέρνηση μπορεί να προκύψει μόνο με την ανάδειξη του ΠΑΣΟΚ ως πρώτου κόμματος, όπως θέλει η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων. Και πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να γίνει δεκανίκι κανενός.


(Κείμενα από το ethnos.gr)

4 σχόλια:

μαχαιρης είπε...

ΕΥΡΩ...Και ξερο ψωμι...!!
Λεει ο λιγνος...!!

Με το ευρω και ας ειναι και στην κολαση..Λεει ο Χοντρος...!!

Μαρία Νικολάου είπε...

Τώρα θα έλεγα ένα ωραίο καλολογικό στοιχείο....

Τι κανείς φίλε μου; Καλημέρα!

dimitris είπε...

Οικοδομε χαιρεται, ''εχασες'' τον διεθνισμο σου? Πασοκ ειναι οι αλλοδαποι μεταναστες, με συνδεση εχουν ερθει, απευθειας χαριλαου τρικουπη, σημαια και στην πλατεια συνταγματος, αμε, ο βαγγελας ειναι ουμανιστης, ξεχασες ποσο εκοψε τους μισθους και τις συνταξεις, για να μην καταναλωνουμε πολλα φαγητα και επιβαρυνεται η υγεια μας, με τους μεταναστες μας εδειξε ποσο παγκοσμιος πολιτικος ειναι, μπερδευτικες...

Scorpion49 είπε...

«Αυτό το κόκκινο το τρένο....», κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνει τη βρώμικη δουλειά, δεν ξέρω πόσα βαγόνια θα χρειαστούν, αλλά ξέρω τη διαδρομή: Athens > Berlin χωρίς ευρώ στην τσέπη, ας τους ταΐσουν οι γερμανοί.

Πότε θα σταματήσει η κοροϊδία;
Όσο είναι αυτοί δίπλα μας, ΠΟΤΕ!!